Nieuws

2Com2 biedt ook .shop extensie

03 feb 2019
 
Tegenwoordig kun je ook een .shop extensie vastleggen. Leuk en aardig die nieuwe extensies, maar waarom zou je kiezen voor een domeinnaam met .shop? Het antwoord is vrij simpel: de goede domeinnamen met .nl als extensie raken langzamerhand op. Stel, je wilt een webshop starten met kleding, dan kun je overwegen om kleding.nl te registreren. Echter, kom je er dan al snel achter dat iemand jou al veel eerder voor is geweest en deze domeinnaam niet meer beschikbaar is. In dit geval biedt de nieuwe extensie uitkomst, nu kun je kleding.shop registreren. Het voordeel van deze nieuwe extensie is dat je veel meer goede mogelijkheden hebt, voor in dit geval jouw webshop.
 
Voor meer informatie les onze Blog of neem met ons contact op. 

2Com2 voegt barcode scanning toe

03 jan 2019
 
2Com2 heeft de mogelijkheden van webXpress uitgebreid met de mogelijkheden van barcodescanning. De koppeling met de barcodescanner is in eerste mogelijk in webXpress Member een programma dat zeer geschikt voor een ledenadministratie van een vereniging of club. Naast het beheer van de ledenadministratie is het ook mogelijk om ledenpasjes te genereren. Wanneer op het pasje ook een barcode geprint wordt kan deze barcode gelezen worden en kan de software grafieken tonen van het aantal scans. Daarnaast zal de scanner ook toepassingen gaan krijgen in de webXpress Shop software.
 
Voor meer informatie kijk op de webXpress Member pagina >

2Com2 uitbreiding webXpress webshop met aanpassing prijzen

13 dec 2018

Prijsaanpassingen horen er bij. Het is niet ongebruikelijk dat er met de ingang van het nieuwe jaar een prijsaanpassing plaatsvindt. Naast prijsaanpassingen kan het ook noodzakelijk zijn om het BTW tarief en de daarmee samenhangende prijzen aan te passen.
 
Prijzen kunnen handmatig per product worden aangepast. Maar als alle prijzen verhoogd moeten worden is dit uiteraard geen doen. 2Com2 zet op korte termijn een software update online waarmee snel de prijzen in een webshop aangepast kunnen worden. Deze software update is ook handig om de BTW tarief aanpassing van BTW Laag 6% naar 9% aan te passen.
 
Voor meer informatie kijk op de webXpress Help pagina >

2Com2 biedt meer mogelijkheden toestemming gebruik gegevens

03 dec 2018


Sinds de invoering van de AVG-wetgeving eerder dit jaar in mei is de privacy bewustwording duidelijk vergroot. Veel websites hebben een uitleg met betrekking hun Privacybeleid op de site toegevoegd zodat het voor bezoekers duidelijk is wat er met gegevens gebeurd. In aanvulling op het privacy beleid is het zeker ook netjes om als bezoekers op het privacybeleid te attenderen en expliciet toestemming te vragen voor het gebruik van de gegevens.
 
2Com2 voegt extra mogelijkheden toe om bij het gebruik van contactformulieren, bestelformulieren of aanmeldpagina voor een klanten/ledendatabase expliciet toestemming te vragen voor het gebruik van de gegevens.
 
Voor meer informatie kijk op onze website >

2Com2 opent haar deuren op de Open Bedrijven Dag Emmen

03 nov 2018

2Com2 is al jaren trouwe deelnemer van de Open Bedrijven Dag Emmen. Op 3 november openen bedrijven in Emmen haar deuren om geïnteresseerden de kans te geven het bedrijf te bezoeken. Uiteraard zijn onze klanten op deze dag ook van harte welkom. Onze klanten bieden we de mogelijkheid voor gratis advies. Klanten kunnen 45 minuten met een van onze experts aan tafel voor advies over webdesign en vindbaarheid. Wijzelf zijn tevreden over het verloop van deze dag en denken dat ook geldt voor onze klanten en overige bezoekers.


2Com2 en bereikbaarheid tussen Kerst en Oud & Nieuw
2Com2 lanceert nieuwe templates
2Com2 verhuisd naar nieuwe locatie
2Com2 en AVG-wetgeving 2018
2Com2 Openbedrijvendag 2017
2Com2 ondersteunt koppeling met Webwinkelkeur
2Com2 en SSL-beveiliging
2Com2 klant SKAL gecertificeerd
2Com2 en responsive
2Com2 Shop biedt nu ook kortingscodes
2Com2 stapt over op nieuwe editor
Powered by webXpress