Nieuws

2Com2 uitbreiding webXpress webshop met aanpassing prijzen

13 dec 2018

Prijsaanpassingen horen er bij. Het is niet ongebruikelijk dat er met de ingang van het nieuwe jaar een prijsaanpassing plaatsvindt. Naast prijsaanpassingen kan het ook noodzakelijk zijn om het BTW tarief en de daarmee samenhangende prijzen aan te passen.
 
Prijzen kunnen handmatig per product worden aangepast. Maar als alle prijzen verhoogd moeten worden is dit uiteraard geen doen. 2Com2 zet op korte termijn een software update online waarmee snel de prijzen in een webshop aangepast kunnen worden. Deze software update is ook handig om de BTW tarief aanpassing van BTW Laag 6% naar 9% aan te passen.
 
Voor meer informatie kijk op de webXpress Help pagina >

2Com2 biedt meer mogelijkheden toestemming gebruik gegevens

03 dec 2018


Sinds de invoering van de AVG-wetgeving eerder dit jaar in mei is de privacy bewustwording duidelijk vergroot. Veel websites hebben een uitleg met betrekking hun Privacybeleid op de site toegevoegd zodat het voor bezoekers duidelijk is wat er met gegevens gebeurd. In aanvulling op het privacy beleid is het zeker ook netjes om als bezoekers op het privacybeleid te attenderen en expliciet toestemming te vragen voor het gebruik van de gegevens.
 
2Com2 voegt extra mogelijkheden toe om bij het gebruik van contactformulieren, bestelformulieren of aanmeldpagina voor een klanten/ledendatabase expliciet toestemming te vragen voor het gebruik van de gegevens.
 
Voor meer informatie kijk op onze website >

2Com2 opent haar deuren op de Open Bedrijven Dag Emmen

03 nov 2018

2Com2 is al jaren trouwe deelnemer van de Open Bedrijven Dag Emmen. Op 3 november openen bedrijven in Emmen haar deuren om geïnteresseerden de kans te geven het bedrijf te bezoeken. Uiteraard zijn onze klanten op deze dag ook van harte welkom. Onze klanten bieden we de mogelijkheid voor gratis advies. Klanten kunnen 45 minuten met een van onze experts aan tafel voor advies over webdesign en vindbaarheid. Wijzelf zijn tevreden over het verloop van deze dag en denken dat ook geldt voor onze klanten en overige bezoekers.

2Com2 lanceert nieuwe templates

03 okt 2018
 
 
2Com2 heeft het aantal standaard templates uitgebreid met nieuwe templates: Amsterdam, Brussel en Vienna. Deze templates zijn standaard responsive en hebben een aantal "voorgeprogrammeerde" voordelen. Meer dan de standaard templates een vooraf gedefinieerde vormgeving, hierdoor ontstaat er een strakke vormgeving die snel een professioneel resultaat geeft.

Meer informatie op onze website >

2Com2 verhuisd naar nieuwe locatie

01 sep 2018
 
Omdat onze locatie aan de Cornelis Houtmanstraat in Emmen niet meer aan onze wensen voldeed hebben we in Emmen gezocht naar een nieuwe locatie. We hebben deze gevonden in een groter kantorenpand aan de Hoenderkamp. Deze locatie biedt meer werkcomfort en parkeergelegenheid. Wij zijn erg blij met de verhuizing. 
 
Vanuit deze nieuwe locatie gaan we door met de verkoop van onze producten en de daar bij behorende service. Uiteraard zijn onze klanten van harte welkom om aan te schuiven voor advies en/of trainingen.
 
Ons nieuwe adres:
Hoenderkamp 20
7812 VZ  EMMEN
 
meer contactinformatie >


2Com2 en bereikbaarheid tussen Kerst en Oud & Nieuw
2Com2 en AVG-wetgeving 2018
2Com2 Openbedrijvendag 2017
2Com2 ondersteunt koppeling met Webwinkelkeur
2Com2 en SSL-beveiliging
2Com2 klant SKAL gecertificeerd
2Com2 en responsive
2Com2 Shop biedt nu ook kortingscodes
2Com2 stapt over op nieuwe editor
Powered by webXpress