Nieuws

2Com2 opent haar deuren op de Open Bedrijven Dag Emmen


2Com2 is al jaren trouwe deelnemer van de Open Bedrijven Dag Emmen. Op 3 november openen bedrijven in Emmen haar deuren om geïnteresseerden de kans te geven het bedrijf te bezoeken. Uiteraard zijn onze klanten op deze dag ook van harte welkom. Onze klanten bieden we de mogelijkheid voor gratis advies. Klanten kunnen 45 minuten met een van onze experts aan tafel voor advies over webdesign en vindbaarheid. Wijzelf zijn tevreden over het verloop van deze dag en denken dat ook geldt voor onze klanten en overige bezoekers.

2Com2 Lanceert nieuwe templates
 

 
2Com2 heeft het aantal standaard templates uitgebreid met nieuwe templates: Amsterdam, Brussel en Vienna. Deze templates zijn standaard responsive en hebben een aantal "voorgeprogrammeerde" voordelen. Meer dan de standaard templates een vooraf gedefinieerde vormgeving, hierdoor ontstaat er een strakke vormgeving die snel een professioneel resultaat geeft.

Meer informatie op onze website >

2Com2 verhuisd naar nieuwe locatie

 
Omdat onze locatie aan de Cornelis Houtmanstraat in Emmen niet meer aan onze wensen voldeed hebben we in Emmen gezocht naar een nieuwe locatie. We hebben deze gevonden in een groter kantorenpand aan de Hoenderkamp. Deze locatie biedt meer werkcomfort en parkeergelegenheid. Wij zijn erg blij met de verhuizing. 
 
Vanuit deze nieuwe locatie gaan we door met de verkoop van onze producten en de daar bij behorende service. Uiteraard zijn onze klanten van harte welkom om aan te schuiven voor advies en/of trainingen.
 
Ons nieuwe adres:
Hoenderkamp 20
7812 VZ  EMMEN
 
meer contactinformatie >

2Com2 en AVG wetgeving 2018

 
Wie een website heeft of een webshop en bij 2Com2 gebruik maakt van hosting of webXpress afneemt maakt gebruik van 2Com2 als leverancier. In de ogen van AVG is 2Com2 een verwerker van gegevens waaronder privacygegevens. Dat betekent dat er met 2Com2 een zogenaamde "Verwerkersovereenkomst" moeten worden afgesloten.
 
Meer informatie op onze website >

2Com2 en Openbedrijvendag Emmen 2017

 
Evenals voorgaande jaren wordt ook weer dit jaar in november a.s. de Openbedrijvendag Emmen/Drenthe georganiseerd en ook 2Com2 doet weer mee. Op deze dag willen we geïnteresseerden ons bedrijf laten zien en willen we onze klanten graag iets extra's bieden. 
 
Op 4 november openen wij onze deuren voor belangstellenden. Bent u geïnteresseerd, wilt u weten hoe het er bij ons uitziet, loop dan gerust bij ons binnen. U bent van harte welkom!

2Com2 en SSL beveiliging

 
SSL staat voor Secure Socket Layer en zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de site en de webbrowser van de bezoeker wordt beveiligd. In de browser wordt dit vaak zichtbaar gemaakt doormiddel van de https://(uwdomeinnaam) URL in combinatie met een slotje en soms een groene URL balk en/of vermelding van de bedrijfsnaam in de URL-balk. Google wil bijvoorkeur veilige sites adviseren. Om die reden geeft Google extra punten aan sites die een SSL-beveiliging hebben. Deze beveiliging zal steeds zwaarder gaan wegen. Sites met een SSL-beveiliging worden dus hoger geranked.
 
Meer informatie op onze website >
2Com2 en responsive
 
 

Responsive webdesign probeert gebruikers van websites (en webshops) op verschillende apparaten zoals PC, laptop, tablet en mobiel een optimale presentatie te geven, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Hierbij wordt het beeldscherm versmald zonder deze te verkleinen, teksten zullen daardoor langer doorlopen. Indien een pagina in kolommen is opgedeeld zullen de kolommen onder elkaar worden weergegeven. Met ingang van zomer 2015 biedt webXpress ook responsive templates. 
 
Meer informatie op onze website >Powered by webXpress