webdesign
 Wilt u een nieuwe website of webshop, of is uw site aan een opfrisser toe?
Onze ervaren webdesigners luisteren naar uw wensen en vullen dit aan met deskundig advies.
Of u een klein budget heeft of een groter budget wij helpen u graag verder!
 Webdesign Businesscard

   
Bij webdesign Brons bouwen wij voor u een business-card website, hierbij moet u denken aan een homepage met contactgegevens. Naast een aantrekkelijk design op basis van een template heeft de website een uitgebreide social media toolbar en is zoekmachine vriendelijk.   

 


Webdesign Brons

   
Bij webdesign Brons bouwen wij voor u een 2 pagina website, hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan een home-page en een contactpagina. Naast een aantrekkelijk design op basis van een template heeft de website: Social media toolbar, effectieve navigatie, informatieve pagina's (home en contact) een duidelijke disclaimer en is zoekmachine vriendelijk.   
 


Webdesign Zilver

   
Bij webdesign Zilver bouwen wij voor u een 5 pagina website, hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan een home-page, een bedrijfspagina en 2-3 tal product- of dienstpagina's en een contactpagina. Naast een aantrekkelijk design heeft de website: Social media toolbar, effectieve navigatie, informatieve pagina's (home, over ons, producten/diensten en contact) een duidelijke disclaimer en is zoekmachine vriendelijk.   


Webdesign Goud

   
Bij webdesign Goud bouwen wij voor u een 10 pagina website, hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan een home-page, een bedrijfspagina een groot aantal product- of dienstenpagina's en een contactpagina. Naast een aantrekkelijk design heeft de website: Social media toolbar, effectieve navigatie, informatieve pagina's (home, over ons, meerdere producten/diensten en contact) een duidelijke disclaimer en is zoekmachine vriendelijk. 


 


Powered by webXpress