zoekmachine optimalisatie (SEO)
 Is uw website of webshop niet goed vindbaar?
Zoekmachine optimalisatie of kortweg aangeduid met SEO is de kunst om websites of webshops hoger te laten ranken in zoekmachines. Wij helpen u graag met onze kennis en jarenlange ervaring om uw website of webshop beter vindbaar te maken.SEO Training


In deze training leggen we uit hoe zoekmachines naar sites kijken. Leren we u hoe u de belangrijke zoekwoorden kunt bepalen, deze aan specifieke pagina's toe kunt kennen en hoe u de zoekwoorden in de pagina's kunt verwerken. Ook illustreren we het belang van backlinks. 
Prijs training, 1 dagdeel, 99,00 euro (prijs exclusief BTW).
 SEO Advies


Wilt u uw site beter vindbaar maken voor zoekmachines? Wij delen graag onze kennis door middel van een analyse van zoektermen, we kijken daarbij naar de geschiktheid van de zoektermen en meten de positie in de zoekmachines (Google, Bing en Yahoo). Vervolgens geven we advies over hoe u de positie kunt verbeteren.
Prijs advies vanaf 199,00 euro (prijs exlusief BTW).
 SEO Begeleiding

Wilt u uw site optimaliseren of beter vindbaar maken dan helpen wij u graag met de uitvoering. Wij bieden een analyse van zoektermen en de positie plus begeleiding van het verbeterproces aan, ook voor langere tijd.
Prijs begeleiding vanaf 399,00 euro (prijs exclusief BTW).
 Powered by webXpress