2Com2 breidt webXpress uit met Bestelpagina

01 jun 2020
2Com2 heeft webXpress uitgebreid met een Bestelpagina. Via deze pagina kunnen producten en diensten besteld worden, deze pagina is vooral geschikt wanneer er maar een beperkt assortiment is en hieruit één item wordt gekozen. Deze Bestelpagina heeft aansluiting met de webshop voor producten en online betaalmogelijkheden en met de Backoffice voor de verdere afhandeling van de bestellingen zoals het genereren van facturen.
 
Voor de toepassing van een Bestelpagina is een breed scala aan toepassingen te bedenken zoals bijvoorbeeld: aanmelden voor een abonnement, aanmelden voor een workshop, aanschaffen van een bepaald product of accessoire.

Het toevoegen van de Bestelpagina aan een website is redelijk eenvoudig. Een Bestelpagina wordt gekoppeld aan een productgroep. De besteller kan vervolgens het gewenste product kiezen. Vervolgens kan er online of offline worden afgerekend en kan de bestelling via de Backoffice worden afgehandeld. Van een bestelling kunnen, indien gewenst, een verzamellijst, verzendbericht en factuur geprint worden.
 
Heb je belangstelling en wil je meer weten neem dan contact op!
Terug

Powered by webXpress