Nieuws

2Com2 breidt Backoffice uit met betaalverzoek functie

03 aug 2019
 
2Com2 is continue bezig om de mogelijkheden uit te breiden. In de Backoffice is nu de mogelijkheid toegevoegd om een betaalverzoek te sturen. Dit kan handig zijn wanneer iemand wel een bestelling geplaatst heeft maar nog niet betaald of wanneer met de klant een betaaltermijn heeft waaraan de klant herinnerd moet worden. De tekst is flexibel zelf aan te passen. Ook is het mogelijk om een betaal-link vanuit betaalapplicatie (bijvoorbeeld Mollie) toe te voegen.
 
Voor meer informatie neem contact op >

2Com2 en bereikbaarheid in zomervakantie

15 jul 2019

 
2Com2 is in de zomerperiode van 15 juli tot en met 23 augustus beperkt bereikbaar, dit zijn de bereikbaarheidstijden:
- maandag tot en met vrijdag: Geopend van 9-12 uur
 
Prettige vakantie!

2Com2 Zomeractie

03 jul 2019
 
Wil je ook een frisse nieuwe look voor je site en beter gevonden worden? Dat kan met onze zomer actie! 

In juli en augustus steken we je webXpress site graag in een nieuw jasje. Normaal doen we dat voor 395,- euro. In deze maanden hebben we een speciale aanbieding en doen we dat vanaf 245,- euro. Kijk op de volgende sites voor meer inspiratie: webXpress.nl/portfoliowebXpress.nl/templates.
 
Wil je meer weten kijk dan op de zomeractie pagina >>

2Com2 plaatst domeinennamen in Hall of Fame

03 jun 2019
 
2Com2 is continue bezig om de laatste stand der techniek te implementeren. Ook de standaarden op internet ontwikkelen zich continu door. Een organisatie die zich in Nederland hiermee bezighoudt is Internet.nl. Zij stellen een test ter beschikking die meet in welke mate een site aan deze internationale standaarden voldoet. Sites met een 100% score worden toegevoegd aan Hall of Fame. 2Com2 is bezig om alle sites naar deze standaarden te upgraden. De verwachting is dat dit eind 2019 zal zijn afgerond.
 
Voor meer informatie neem contact op >

2Com2 biedt boekingssysteem voor workshops

03 mei 2019
 
2Com2 heeft de mogelijkheden van webXpress uitgebreid met een boekingssysteem applicatie. Deze oplossing is bijvoorbeeld goed bruikbaar voor het organiseren van workshops. Deelnemers kunnen zich online aanmelden en (online) betalen. De applicatie houdt bij hoeveel deelnemers er zijn aangemeld en hoeveel plaats er nog is. De aanmeldingen kunnen eenvoudig beheerd worden en facturen worden afgedrukt.
 
Voor meer informatie neem contact op >

2Com2 breidt mogelijkheden meertalig uit

03 apr 2019
 
2Com2 biedt in de webXpress Office pakketten al langere tijd uitgebreide mogelijkheden voor het maken en onderhouden van meertalige websites. Zo kunnen binnen een websites pagina's voor verschillende talen worden aangemaakt. Ook kunnen op specifieke pagina's "vaste" teksten voor bijvoorbeeld knoppen worden vertaald.
 
Sinds begin 2018 biedt 2Com2 in de webXpress Shop pakketten steeds meer mogelijkheden voor meertalig. Afhankelijk van de gekozen taal worden de "vaste" teksten automatisch in de juiste taal weergegeven. In stapjes worden ook ook de diverse Backoffice functies aangepast en geschikt gemaakt voor meertaligheid. De meertaligheid wordt aangeboden in de webXpress Shop Pro en hoger pakketten.
 
Meer weten? Neem dan contact op!

2Com2 biedt abonnementenbeheer voor zwembaden

03 mrt 2019
 
2Com2 heeft de mogelijkheden van webXpress uitgebreid een abonnementenbeheer applicatie. Deze oplossing is bijvoorbeeld goed bruikbaar voor zwembaden. Abonnementhouders kunnen zich online aanmelden, inclusief het uploaden van pasfoto en online betalen. De aanmeldingen kunnen eenvoudig beheerd worden. Vervolgens kunnen er pasjes worden geprint of een export bestand aangemaakt voor de drukker. Extra mogelijkheden zin om een barcode te printen en de pasjes te scannen. Naast toegangscontrole geeft de scandata ook inzicht bijvoorbeeld aantallen bezoekers.
 
Voor meer informatie kijk op de webXpress Member ledenbeheer voor zwembaden >

2Com2 biedt ook .shop extensie

03 feb 2019
 
Tegenwoordig kun je ook een .shop extensie vastleggen. Leuk en aardig die nieuwe extensies, maar waarom zou je kiezen voor een domeinnaam met .shop? Het antwoord is vrij simpel: de goede domeinnamen met .nl als extensie raken langzamerhand op. Stel, je wilt een webshop starten met kleding, dan kun je overwegen om kleding.nl te registreren. Echter, kom je er dan al snel achter dat iemand jou al veel eerder voor is geweest en deze domeinnaam niet meer beschikbaar is. In dit geval biedt de nieuwe extensie uitkomst, nu kun je kleding.shop registreren. Het voordeel van deze nieuwe extensie is dat je veel meer goede mogelijkheden hebt, voor in dit geval jouw webshop.
 
Voor meer informatie lees onze Blog of neem met ons contact op >

2Com2 voegt barcode scanning toe

03 jan 2019
 
2Com2 heeft de mogelijkheden van webXpress uitgebreid met de mogelijkheden van barcodescanning. De koppeling met de barcodescanner is in eerste mogelijk in webXpress Member een programma dat zeer geschikt voor een ledenadministratie van een vereniging of club. Naast het beheer van de ledenadministratie is het ook mogelijk om ledenpasjes te genereren. Wanneer op het pasje ook een barcode geprint wordt kan deze barcode gelezen worden en kan de software grafieken tonen van het aantal scans. Daarnaast zal de scanner ook toepassingen gaan krijgen in de webXpress Shop software.
 
Voor meer informatie kijk op de webXpress Member pagina >

2Com2 uitbreiding webXpress webshop met aanpassing prijzen

13 dec 2018

Prijsaanpassingen horen er bij. Het is niet ongebruikelijk dat er met de ingang van het nieuwe jaar een prijsaanpassing plaatsvindt. Naast prijsaanpassingen kan het ook noodzakelijk zijn om het BTW tarief en de daarmee samenhangende prijzen aan te passen.
 
Prijzen kunnen handmatig per product worden aangepast. Maar als alle prijzen verhoogd moeten worden is dit uiteraard geen doen. 2Com2 zet op korte termijn een software update online waarmee snel de prijzen in een webshop aangepast kunnen worden. Deze software update is ook handig om de BTW tarief aanpassing van BTW Laag 6% naar 9% aan te passen.
 
Voor meer informatie kijk op de webXpress Help pagina >

2Com2 biedt meer mogelijkheden toestemming gebruik gegevens

03 dec 2018


Sinds de invoering van de AVG-wetgeving eerder dit jaar in mei is de privacy bewustwording duidelijk vergroot. Veel websites hebben een uitleg met betrekking hun Privacybeleid op de site toegevoegd zodat het voor bezoekers duidelijk is wat er met gegevens gebeurd. In aanvulling op het privacy beleid is het zeker ook netjes om als bezoekers op het privacybeleid te attenderen en expliciet toestemming te vragen voor het gebruik van de gegevens.
 
2Com2 voegt extra mogelijkheden toe om bij het gebruik van contactformulieren, bestelformulieren of aanmeldpagina voor een klanten/ledendatabase expliciet toestemming te vragen voor het gebruik van de gegevens.
 
Voor meer informatie kijk op onze website >

2Com2 opent haar deuren op de Open Bedrijven Dag Emmen

03 nov 2018

2Com2 is al jaren trouwe deelnemer van de Open Bedrijven Dag Emmen. Op 3 november openen bedrijven in Emmen haar deuren om geïnteresseerden de kans te geven het bedrijf te bezoeken. Uiteraard zijn onze klanten op deze dag ook van harte welkom. Onze klanten bieden we de mogelijkheid voor gratis advies. Klanten kunnen 45 minuten met een van onze experts aan tafel voor advies over webdesign en vindbaarheid. Wijzelf zijn tevreden over het verloop van deze dag en denken dat ook geldt voor onze klanten en overige bezoekers.

2Com2 lanceert nieuwe templates

03 okt 2018
 
 
2Com2 heeft het aantal standaard templates uitgebreid met nieuwe templates: Amsterdam, Brussel en Vienna. Deze templates zijn standaard responsive en hebben een aantal "voorgeprogrammeerde" voordelen. Meer dan de standaard templates een vooraf gedefinieerde vormgeving, hierdoor ontstaat er een strakke vormgeving die snel een professioneel resultaat geeft.

Meer informatie op onze website >


2Com2 en bereikbaarheid tussen Kerst en Oud & Nieuw
2Com2 verhuisd naar nieuwe locatie
2Com2 en AVG-wetgeving 2018
2Com2 breid online betalen uit met Mollie
2Com2 Openbedrijvendag 2017
2Com2 ondersteunt koppeling met Webwinkelkeur
2Com2 en SSL-beveiliging
2Com2 breidt online betalen uit met PayPal
2Com2 klant SKAL gecertificeerd
2Com2 en responsive
2Com2 Shop biedt nu ook kortingscodes
2Com2 stapt over op nieuwe editor
2Com2 breid online betalen uit met Omnikassa
Powered by webXpress