Wix-site koppeling

Voor het koppelen van een Wix-site zijn we een aantal gegevens nodig. Deze gegevens kunnen in dit formulier worden doorgegeven.
 
Toelichting:
 
NAW gegevens 
We zijn de naam plus adres en telefoon gegevens nodig zodat we de te koppelen domeinnaam correct kunnen registreren en een factuur kunnen sturen. 
 
Domein
Wat we verder graag willen weten of het domein al geregistreerd is of dat deze nieuw moet worden aangevraagd. Als het domein al geregistreerd is zullen wij het domein verhuizen. Om dit te kunnen doen zijn wij een token nodig. Dit token kan opgevraagd worden bij de service provider waar het domein geregistreerd is. 
 
E-mailboxen
Bij het domein kunnen 1 of meerdere mailboxen worden aangemaakt. Standaard voegen we het mail adres: info@domeinnaam toe. Wanneer er een andere naam of meerdere boxen aangemaakt moeten worden kunnen deze ingevuld worden. Als het domein verhuisd moet worden is het ook mogelijk om de mailboxen mee te verhuizen. In dat geval zijn we de naam van de mailbox nodig en het wachtwoord. Deze gegevens kunnen worden ingevuld of via een aparte mail aan ons (servicedesk @ 2com2.nl) gestuurd worden.
 
Wix-inlog
Om het domein te kunnen koppelen zijn we de Wix inloggegevens nodig. Deze gegevens kunnen worden ingevuld of via een aparte mail aan ons (servicedesk @ 2com2.nl) gestuurd worden.
 
In te vullen gegevens:
 

Bedrijfsnaam
Email *
Naam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
Mobielnummer
Betreft domeinnaam: (eventueel ook token invullen):
E-mailboxen: (eventueel ook wachtwoord invullen):
Inloggegevens Wix:
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress