Website Maggiesonfire

Website Maggiesonfire.nl

 Opdrachtgever: Partytent2rent, Harkstede
 
Realisatie: 2Com2 Internet & Communicatie

De opdrachtgever
De opdrachtgever Partytent2Rent verhuurt professioneel partytenten in vele uitvoeringen en maten zoals feesttenten, pagodetenten en jumbo partytenten. Naast partytenten verhuren ze ook complete inrichtingen met tafels, stoelen, servies en bieden ze mogelijkheden voor catering.

De uitdaging
Partytent2Rent wilde hun activiteiten uitbreiden met een foodtruck. De in Duitsland gekochte brandweerauto werd in eigen beheer verbouwd en voorzien van vele mogelijkheden zoals: barista installatie, biertap, geluidinstallatie, pizza-oven, bbq-trailer en meer. Om deze nieuwe dienstverlening te promoten wilde ze een mooie website starten samen met een Facebook-pagina.

Het resultaat
Deze website Maggiesonfire toont op de homepage een brede slideshow met daarin mooie foto's van de foodtruck. Daaronder een fotocollage waarin de vele mogelijkheden die de foodtruck biedt in beeld worden gebracht, bij een "mouse-over" over de foto's wordt de mogelijkheid in tekst weergegeven. In de disclaimer is er een koppeling naar social media, worden de mogelijkheden nog een keer keer herhaald maar ook de evenementen genoemd waarop de foodtruck ingezet kan worden en worden de contactgegevens duidelijk vermeld.

Bijzonderheden website:
- Template: Vienna
- Responsive

- SSL-certificaat


2Com2 internet & communicatie is een service gerichte organisatie met meer dan 10 jaar ervaring. Wij helpen onze klanten graag bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een eigen website of webshop.

Het webXpress CMS biedt een uitstekende basis voor het maken een site:

  • Zelf bouwen en onderhouden van site
  • 2Com2 bouwt de site en zelf onderhouden
  • 2Com2 bouwt en onderhoud de site

2Com2 adviseert u graag over de online mogelijkheden met advies met betrekking tot:
  • Webdesign
  • Vindbaarheid
  • Online adverteren (Adwords)

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bedrijfsnaam
Email *
Naam
Telefoon
Uw bericht
Veiligheidscheck:
Stuur mij een kopie
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Powered by webXpress