Website JBMS

Website JBMS.nl
Opdrachtgever: JBMS, Emmen
 
Realisatie: 2Com2 internet & communicatie 

De opdrachtgever
JBMS heeft eer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Operations Management, Supply Chain Management, E-Business Management, Business Simulation Games, Self Development en Leadership. JBMS gelooft dat trainen en coachen niet geïsoleerd van de werkvloer moet gebeuren. We zijn van mening dat training start vanuit een theoretisch perspectief maar ook de vertaling naar de praktijk inhoudt.

De uitdaging
JBMS wilde graag een overzichtelijke site waarop de verschillende aangeboden diensten duidelijk gepresenteerd kunnen worden. Daarnaast is het belangrijk dat ze de diverse activiteiten via een agenda kunnen promoten en er een blog is waarin ze regelmatig berichten kunnen posten.

Het resultaat
Voor JBMS is een website gemaakt die op de home-pagina een mooie slideshow en een uitgebreid overzicht biedt van alle activiteiten en de agenda activiteiten. Via een Lees verder knop kan worden doorgeklikt naar pagina's met meer informatie. Op de vervolgpagina's kan bij interesse direct contact opgenomen worden of worden doorgeklikt naar meer gedetailleerde informatie. In het menu zijn de Agenda en de Blog duidelijk terug te vinden. De Blog laat een aantal artikelen zien die recent zijn gepubliceerd, maar ook al gearchiveerde artikelen.
 
Bijzonderheden website:
- Template: Vienna
- Responsive
- SSL-certificaat
- Slideshow op de homepage
- Agenda
- Blog

 


2Com2 internet & communicatie is een service gerichte organisatie met meer dan 10 jaar ervaring. Wij helpen onze klanten graag bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een eigen website of webshop.

Het webXpress CMS biedt een uitstekende basis voor het maken een site:

  • Zelf bouwen en onderhouden van site
  • 2Com2 bouwt de site en zelf onderhouden
  • 2Com2 bouwt en onderhoud de site

2Com2 adviseert u graag over de online mogelijkheden met advies met betrekking tot:
  • Webdesign
  • Vindbaarheid
  • Online adverteren (Adwords)

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bedrijfsnaam
Email *
Naam
Telefoon
Uw bericht
Veiligheidscheck:
Stuur mij een kopie
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Powered by webXpress