Webshop DSVN

Webshop DeSmaakvanNederland.nl

 Opdrachtgever: VOF De Smaak van Nederland, Emmen
 
Realisatie: 2Com2 internet & communicatie

De opdrachtgever
De Smaak van Nederland stelt zich tot doel zoveel mogelijk unieke Nederlandse streekspecialiteiten voor een breed publiek beschikbaar te stellen. Om dit kracht bij te zetten hebben wij door middel van De Smaak van Nederland een snel groeiend netwerk van vaak kleine ambachtelijke producenten samengeteld die met alle liefde en zorg hun producten maken. Daarbij gaat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit.

De uitdaging
De Smaak van Nederland wilde een mooie website waarop de producten "lekker" vertoond kunnen worden. Voor bezoekers moet het makkelijk navigeren zijn. De orderafhandeling moet overzichtelijk en vlot verlopen. Ook is het belangrijk dat de uitlevering van orders goed gemanaged kan worden vanuit een backoffice.

Het resultaat
De categorieën in de webshop worden overzichtelijk gepresenteerd in het menu (alfabetisch) en met afbeeldingen (populariteit). Bezoekers kunnen eenvoudig artikelen in het winkelmandje plaatsen. De check-out gaat door middel van een 1 pagina formulier. Via de backoffice kunnen de binnenkomende orders afgehandeld worden van inkoop tot facturatie.
 
Bijzonderheden webshop:
- Template: Berlin
- Responsive

- SSL-certificaat
- Backoffice


2Com2 internet & communicatie is een service gerichte organisatie met meer dan 10 jaar ervaring. Wij helpen onze klanten graag bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een eigen website of webshop.

Het webXpress CMS biedt een uitstekende basis voor het maken een site:

  • Zelf bouwen en onderhouden van site
  • 2Com2 bouwt de site en zelf onderhouden
  • 2Com2 bouwt en onderhoud de site

2Com2 adviseert u graag over de online mogelijkheden met advies met betrekking tot:
  • Webdesign
  • Vindbaarheid
  • Online adverteren (Adwords)

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bedrijfsnaam
Email *
Naam
Telefoon
Uw bericht
Veiligheidscheck:
Stuur mij een kopie
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Powered by webXpress