SSL webshop

SSL beveiliging

Met een SSL certificaat wordt de echtheid van een website of webwinkel gegarandeerd, bijvoorbeeld bij: webwinkels, websites waar betalingen worden gedaan, websites waar persoonsgegevens of andere gevoelige informatie wordt ingevuld. Daarnaast straalt een SSL certificaat vertrouwen uit naar bezoekers en resulteert bovendien in een hogere positie in Google.

 

Het belang van SSL beveiliging

Wie gegevens invult op een website of een bestelling plaatst inclusief een online betaling bij een webshop wil graag de gegevens veilig worden verzonden en niet in handen vallen van anderen. Om de gegevens veilig uit te wisselen moet de communicatie versleuteld worden, dat kan met ssl beveiliging.

Belangrijke voordelen

Het gebruik van versleutelde gegevens overdracht heeft de volgende voordelen: gegevens zijn beveiligd, voorkeur klant voor beveiliging, Google rankt beveiligde websites hoger, en verschillende certificaten.


 

Veilige gegevens overdracht
 
U als website (en webshop) eigenaar zou niet graag willen dat de gegevens van uw klanten door uw toedoen op straat komen te liggen. Als eigenaar van een website of webshop kunt u hier beter pro-actief zijn en een beveiliging toe voegen voordat het te laat is. 

Voorkeur van klant
 
Klanten zijn het online zaken doen steeds huiveriger voor "diefstal" van belangrijke gegevens. Websites en webshops die beveiligd zijn worden verkozen boven onbeveiligde websites. Met een beveiligde website (of webshop) heeft u een voordeel boven uw concurrenten zonder beveiliging. 
 


 

Google rankt hoger
 
Google vind ook veiligheid belangrijk. Om die reden gaat Google websites (en webshops) die een ssl beveiliging hebben hoger ranken. In eerste instantie weegt deze factor nog niet zwaar, maar Google heeft al aangekondigd dat deze factor geleidelijk zwaarder zal gaan wegen. Geen beveiliging brengt dus uw ranking al gauw in gevaar.


 

Verschillende certificaten

SSL beveiliging is beschikbaar via verschillende certificaten voor verschillende beveiligingsniveau's zoals: een gecertificeerd domein, gecertificeerde organisatie en een uitgebreide validatie.


SSL beveiliging en webXpress

WebXpress biedt de mogelijkheid voor het beveiligen van websites door middel van SSL certificaten.

De voordelen op een rijtje:
Powered by webXpress