social media toolbar webdesign

Social media toolbar

Social media is niet meer weg te denken. Bijna iedereen heeft een Facebookpagina, een Linked-in profiel, gebruikt Twitter, Instagram of andere platforms.

 

Het belang van social media

Social media verbindt ons. Verbindt os als vrienden, maar verbind ons ook met bedrijven. Via social media is het laagdrempelig en makkelijk om contact te make en contact te onderhouden. Daarnaast hecht Google steeds meer waarde aan social media. Om deze redenen is het handig om vanuit de website naar social media te refereren en vanuit social media een link naar de website te leggen.

De social media toolbar

De social media toolbar is een uitbreiding van de website, in deze toolbar kunnen diverse iconen zichtbaar worden gemaakt die gelinkt kunnen worden naar de diverse social media platforms. Tevens biedt de social media toolbar de mogelijkheid om direct te "Liken".


 

Social media icons

De social media toolbar heeft een groot aantal standaard social media icons die eenvoudig aan de toolbar toegevoegd kunnen worden. De icons in kunnen in de gewenste volgorde worden gerangschikt en worden gelinkt met de betreffende social media accounts. Op deze manier kunnen bezoekers gemakkelijk vanaf de website naar social media gaan.


 

Facebook like

Ook is het mogelijk om een Facebook "Like"-button te activeren en deze te koppelen aan de Like-functie van een Facebook-account. Door op deze button te klikken worden de likes verhoogd.

Social media toolbar en webXpress

De social media toolbar biedt de mogelijkheid om direct vanuit de webXpress website te linken naar een social media account en natuurlijk weer terug. Daarnaast kan eenvoudig een Like-button aan de website toegevoegd worden.

De voordelen op een rijtje:
Powered by webXpress