Online betalen

Online betalen

Bij online betalen kan er, zoals het woord al zegt, online worden betaald. Dit gebeurd meestal direct bij het bevestigen van de bestelling. Belangrijke voorwaarde voor online betalen is dat dit veilig kan gebeuren.  

 

Mogelijkheden van online betalen

Er zijn verschillende mogelijkheden om online te betalen. In Nederland is iDEAL zeer bekend waarbij er rechtstreeks geld van de ene bank naar de ander bank wordt overgemaakt, ook kan er met creditkaart betaald worden. Creditkaarten werken in Nederland maar ook in het buitenland. Een andere erg populaire manier van betalen is via PayPal.


 

Payment providers
 
Het afhandelen van online betalingen gebeurd vaak door zogenaamde Payment providers. Zij zijn gespecialiseerd in het veilig afhandelen van online betalingen. Payment providers brengen hiervoor kosten in rekening, dit kan een vastbedrag zijn, maar ook een percentage. Ook combinaties van beide is mogelijk. De meeste payment providers betalen de bedragen na enkele dagen uit. 

Webshop en online betalen
 
Om een webshop uit te breiden met online betalingen moet er vanuit de webshop een koppeling met een Payment provider worden gemaakt. Om deze koppeling te realiseren moet er vaak een stukje software worden toegevoegd.
 
 

Online betaalmogelijkheden webXpress
 
WebXpress biedt de volgende mogelijkheden voor online betalen: 
(1) iDEAL via ING iDEAL Only Basic
(2) iDEAL via ABN/AMRO iDEAL Easy
(3) Omnikassa van Rabobank met iDEAL, Visa, Maestro en Mastercard
(4) Mollie met iDEAL, Visa, Maestro, Mastercard en (veel) meer
(5) PayPal

Let op: Wilt u koppeling met een ander betalingsysteem dan adviseren wij u contact met ons op te nemen.
 
De voordelen op een rijtje:

Powered by webXpress