Moederalbum

Moederalbum

Een moederalbum is een mooie aanvulling voor websites met meerdere fotoalbums en toont een aantal thumbnails uit onderliggende fotoalbums. Op deze manier kan op de website door middel van een moederalbum eenvoudig een overzicht van de fotoalbums's worden getoond inclusief een link naar de fotoalbums. 

 

Het voordeel van een moederalbum

Moederalbums in combinatie met fotoalbums kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden, denk aan vakantiefoto's, foto's van producten en/of foto's van activiteiten of evenementen. Foto's kunnen snel een verhaal vertellen.
 
De onderdelen van een moederalbum

Een moederalbum heeft twee belangrijke onderdelen: thumbnails en link. 


 

Thumbnails
 
Het moederalbum toont een aantal thumbnailfoto's uit de onderliggende fotoalbums. Mogelijke instellingen hierbij zijn  het aantal thumbnails en de grootte hiervan. 

Link
 
Naast de foto's toont het moederalbum ook duidelijke links naar de onderliggende fotoalbums.
 


 

Automatische sortering

De thumbnails in het moederalbum worden automatisch gesorteerd. Dit doordat de volgorde gelijk aan de volgorde van de onderliggende fotoalbums. 

Moederalbum en webXpress

Een moederalbum is een mooie aanvulling op het gebruik van fotoalbums. WebXpress biedt de optie voor het gebruik van meerdere fotoalbums binnen een website (en/of webshop) die overzichtelijk in een moederabum worden gepresenteerd.

De voordelen op een rijtje:
Powered by webXpress