meer 2Com2De naam 2Com2 (uitgesproken als two-come-two) is bedacht uit het idee dat wij als startend bedrijf vanuit niets ons bedrijf willen creëren (to-come-to). Creëren is daarbij een belangrijke waarde. 


Onze visie is dat internet voor ondernemers veel kansen biedt. Om die kansen te benutten zijn deze ondernemers producten en diensten nodig die hen helpen de bedrijfsdoelstellingen effectief te realiseren.

Onze missie is om klanten deze producten en diensten te bieden zodat ze op internet goed zichtbaar zijn en hun boodschap lokaal, nationaal en wereldwijd kunnen uitdragen en succesvol zaken doen.

Onze doelstelling is om gebruikers de mogelijkheid te bieden om succesvol op internet actief te zijn met hun website en/of webshop en hun te ondersteunen bij het realiseren van de (online) doelen.

Wij zijn een sociaal bedrijf, dat betekent dat we financieel gezond willen zijn maar ook dat het voor ons belangrijk is om anderen een kans te geven hier een onderdeel van te zijn.

 
2Com2 is in 2006 opgericht door Bernoud Jonker. Bernoud is geïnspireerd door de mogelijkheden van het world wide web en hij wil anderen graag ondersteunen bij het benutten van deze mogelijkheden.

 

Powered by webXpress