Gastenboek

Gastenboek

Een gastenboek is een mooie uitbreiding van de website. Een gastenboek kan gebruikt worden om bezoekers de mogelijkheid te geven om reacties te plaatsen, maar ook zakelijk kun je hiervan prima gebruik maken, bijvoorbeeld voor referenties.

 

Het belang van een gastenboek

Een gastenboek voegt interactiviteit toe aan de website. Toen men begon te spreken over Web 2.0 bedoelde men vooral de nieuwe mogelijkheden van interactiviteit tussen website en bezoeker.

De onderdelen van een gastenboek

Een gastenboek heeft de volgende mogelijkheden: mogelijkheid voor toevoegen van reacties, mogelijkheid voor goedkeuren van reacties.


 

Plaatsen reacties

Een gastenboek biedt bezoekers de mogelijkheid om een bericht te plaatsen. Aan het bericht kunnen, naast een naam ook een website URL en e-mailadres worden toegevoegd (het e-mail adres blijft onzichtbaar voor website bezoekers).  

Goedkeuren reacties

Omdat de reacties gewenst maar soms ook ongewenst kunnen zijn, is het mogelijk om de reacties pas te publiceren na goedkeuring.

Gastenboek en webXpress

Een gastenboek is een mooie extra mogelijkheid mogelijkheid binnen een website. WebXpress biedt de optie voor het gebruik van meerdere gastenboek binnen een website (en/of webshop).

De voordelen op een rijtje:
Powered by webXpress