BCard uitleg


Meer informatie over de BCard: jouw online visitekaartje


We bespreken hier de 3 verschilllende BCard opties één voor één, zodat je een duidelijker beeld krijgt wat het best bij je past.BCard Free

Een eigen website op het internet, waar bezoekers jouw naam en al jouw bedrijfsgegevens snel kunnen vinden en zo makkelijk contact met jou kunnen opnemen. En het kost je helemaal niets.  

In dit geval krijg je bij ons een subdomeinnaam, die automatisch al SSL beveiligd is. Een voorbeeld is b.v. htttps://www.bcard.jouwnaam.nl. Jij stuurt ons jouw gegevens op, en wij zetten dan de B-card op het internet. Je hoeft verder helemaal niets meer te doen. 

Jouw BCard is dan heel goed te zien op de computer maar ook op de mobiel van iedereen! 
En heb je nog vragen, dan kun je ons altijd nog bellen, chatten of e-mailen.BCard Base

In vergelijking met bovenstaande Free BCard heb je met de Base BCard nog meer mogelijkheden. Behalve jouw naam en je bedrijfsgegevens, is het mogelijk een logo en een foto van je bedrijf te plaatsen. Bijvoorbeeld wat veel bedrijven doen, is dat ze een foto van de bedrijfsauto met het logo er op op de site zetten. 

En, ook belangrijk, je krijgt een eigen domeinnaam met een nl-extensie. Je mag zelf bepalen onder welke naam, bijvoorbeeld https://www.JanPietersen.nl.

Op de Base BCard vind je ook de V-Card knop. Hiermee kunnen bezoekers met één klik jouw bedrijfscontactgegevens downloaden en opslaan in hun Outlook of Contacten.

Voor de BCard Base betaal je voor de webhostingkosten een bedrag van €49,00 per jaar, oftewel € 4,08 per maand (Betaling is op jaarbasis). De webhostingkosten houden in dat jouw domeinnaam elk jaar wordt verlengd, dat jouw BCard via onze webserver op het internet komt te staan, dat jouw BCard SSL beveiligd is en dat jij onze deskhelp office kunt bellen, chatten of emailen voor ondersteuning of advies wanneer je een vraag of probleem hebt.     BCard Pro
Bij het aanvragen van een BCard Pro worden de mogelijkheden nog verder uitgebreid in vergelijking tot de BCard Base.

Allereerst, je kunt een contactformulier toevoegen op de pagina, met velden voor Naam, telefoon, email en korte tekst. Bezoekers kunnen je 24 uur per dag een bericht sturen, en jij antwoordt op het moment dat je tijd hebt.

Verder heb je de mogelijkheid om een link te plaatsen naar jouw Facebook pagina, en/of, Instagram, Twitter, LinkedIN, Youtube. 

Ook kunnen we je helpen bij de registratie op Google, zodat bij het zoeken op de Google pagina al veel informatie wordt getoond over jouw bedrijf.

Voor de Bcard Pro betaal je voor de webhostingkosten een bedrag van €99,00 per jaar, oftewel € 8,25 per maand (Betaling is op jaarbasis!).
Terug naar BCard hoofdpagina, klik hier

Powered by webXpress