Agenda

Agenda

Een agenda is een waardevolle uitbreiding van een website of webshop. Deze pagina kan gebruikt worden voor het publiceren van uw activiteiten zoals workshop of aanwezigheid op evenementen.

 

De functie van een agenda

Een agenda is een webpagina waarop agenda-items gepubliceerd kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld geplande trainingen, cursussen en workshops maar dat u bijvoorbeeld op bepaalde evenementen of locaties te vinden bent.
 
De mogelijkheden van een agenda

De agenda heeft de volgende mogelijkheden: maken sjabloon, toevoegen agenda items, instellen datum online, instellen datum offline, of het agenda-item gearchiveerd moet worden.


 

Maken sjabloon
 
Om het publiceren van berichten te vergemakkelijken met iedere keer een zelfde opmaak kan er een standaard item worden gedefinieerd die iedere keer als basis voor het nieuwe item gebruikt wordt. 

Instellen publicatie datum
 
Bij het toevoegen van een nieuw item kan ingesteld worden of deze direct of op een bepaalde datum moet worden gepubliceerd. Ook kan worden ingesteld op welke datum het bericht offline moet worden gezet.
 


 

Offline en/of archief

Als een item offline gezet wordt kan het item nog als archiefitem getoond worden. Via een link is het item dan nog weer op te roepen. Ook kan ingesteld worden tot wanneer het archiefitem moet worden getoond.


Agenda en webXpress

Een agenda is een nuttige uitbreiding van uw site waarmee u uw actiever wordt.

De voordelen op een rijtje:
Powered by webXpress